"SAHİPSİZ HAYVANLAR"



Arkara ili Yenimahalle İlçesi Batıkent te kurulu bulunan Petland Veteriner Kliniği sahipli hayvanların bakımı, aşılaması ve tedavilerinin yanında sahipsiz hayvanlara da sahip çıkmakta ve imkanlarının bir bölümünü hayvanseverlerin de yardımıyla sokak hayvanlarının tedavilerine ayırmaktadır. 

Bugüne kadar bu amaçla yapmış olduğumuz çalışmalar elbetteki yetersiz. Elimizden gelen bütün gayreti göstermemize, tedavilerini ve kısırlaştırma işlemlerini yapmış olduğumuz dostlarımızı sahiplendirmemize rağmen, hemen hemen her hafta kliniğimiz önüne yavru köpek ve kediler bırakılmakta. 

Bizler, bize bırakılanlara elbette bakacağız,sahiplendireceğiz ama ya diğerlerine… 

Yeterli maddi gücü olup da evcil hayvan sahibi olan dostlar, sokak hayvanlarına ayırmış olduğumuz kaynağımızın yerinde kullanılması için bize yardımcı olunuz. Getirmiş olduğunuz ve sokak hayvanı olarak belirttiğiniz evcil hayvanlarınıza yapılan masrafların, gerçekten ihtiyacı olan hayvanların tedavilerinin yapılamamasına neden olduğunu unutmayınız. Biliniz ki, bizler sizlere inanıyoruz. 

Köpek veya kedi edinmek isteyen dostlar, lütfen iyi düşünün edineceğiniz hayvan bir canlı, canınız sıkıldığında onu atamazsınız. Unutmayın, onun hayatında yalnız siz varsınız. Hem de bir ömür boyu. Onu terk etmek, ona acı bir son vermektir. Kararınızı doğru verin. Bir köpeğin / kedinin ömrü ortalama 13-15 yıldır. Bu süre içinde ev değiştirebilirsiniz, evlenebilirsiniz, çocuklarınız olabilir, çalışmaya başlar veya işinizden ayrılabilirsiniz, hastalanabilirsiniz, tüm bu durumları göz önüne alarak “hiç büyümeyecek bir çocuğun” sorumluluğunu üstleneceğinizi unutmayın.

Sizden ricamız, seçiminizi sorumsuz ebeveynler tarafından sokağa terkedilmiş köpek ve kediler arasından yapınız.

ankara batıkent petland veteriner ankara veterinerleri ankara veteriner batıkent veteriner petland veteriner acil veteriner veteriner batıkent veteriner ankara

veteriner batıkent ankara hastane en iyi batıkent veteriner köpek kedi kuş kardelen hekim kısırlaştırma hastalık sokak